Wat kunnen wij betekenen?

Wij bieden onze partners een aantal mogelijkheden om zich te koppelen met Giethoorn. De pakketten hieronder zijn samengesteld om zo veel mogelijk flexibiliteit te bieden. Zo kunnen we zowel grote bedrijven als kleinere bedrijven de kans geven om mee te doen.

Silver Partner


Als Silver Partner, bent u verbonden aan Giethoorn. Hierbij krijgt u bij ons een vermelding op de categorie pagina waaronder uw bedrijf valt. Dit geeft u de mogelijkheid om via een kleine foto een indruk van uw bedrijf te geven. Ook wordt vanaf de categorie pagina een doorverwijzing naar uw eigen website gemaakt.

Gold Partner


Soms zegt een foto duizend keer meer dan woorden. Soms ook niet. Daarom kunt u als Gold Partner naast een foto, ook een stuk tekst plaatsen. Hierin kunt u toeristen perfect uitleggen waarom ze bij uw bedrijf langs moeten gaan wanneer ze Giethoorn bezoeken. Uiteraard wordt er vanuit de categorie pagina ook door verwezen naar uw eigen website.

Platinum Partner


U wilt uw bedrijf volledig in het Gieters zonnetje zetten. Dan kiest u ervoor om Platinum Partner te zijn. Als Platinum Partner krijgt u naast een vermelding op de categorie pagina (met een stuk tekst en een foto) een volledig ingerichte bedrijfspagina. Met de mogelijkheid om uitgebreid te vertellen wat uw onderneming doet en meerdere foto’s te plaatsen kan het bijna niet anders dat toeristen bij u langs komen. Vanaf uw bedrijfspagina verwijzen wij vervolgens door naar uw website, zodat toeristen kunnen boeken om langs te komen.


Partner worden van Bookingiethoorn?

Wilt u ook partner worden van Bookingiethoorn en op de Chinese toeristenmarkt op de kaart gezet worden? Vul hieronder het contactformulier in en dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

    Website